Suvi Karoliina

Miljöö valokuvaaja Helsingistä

muutama sana minusta

Moi! Mun nimi on Karoliina ja mun intohimo on ottaa kauniita kuvia. Kauniit kuvat ovat ihania, mutta mun suurin draivi ja missio kuitenkin on se, mitä kuvat edustaa kun aika kuluu. Aika on katoavaista. Valokuvien kautta on ihana palata pieniin hetkiin ja muistella tätä ainutkertaisesta aikaa, mitä myös elämäksi kutsutaan. Valokuvat ovat aina olleet tärkeä osa elämääni, juuri muistojen tallentamisen vuoksi. Selaan itse valokuvia menneistä hetkistä viikoittain ja niistä saa ihan valtavasti iloa ja onnea arkeen! 

Tällä hetkellä asun kotikaupungissani Helsingissä, monen vuoden ulkomailla asumisen jälkeen. Toiset kodit löytyvät Uudesta-Seelannista sekä Pohjois-Irlannista. “Wanderlust” on osuva termi kohdallani, ikuinen seikkailunnälkä ja kaukokaipuu. 

Matkustelun lisäksi tykkään aamu cappuccinostani, aasialaisesta ruosta, perhosista, mekoista, joogasta, ulkoilmaelämästä ja ilta-auringosta. Minulla on ihania ystäviä, suurenmoinen perhe, olen ainutlaatuisen Kiwin vaimo sekä pienen tytön & pojan äiti. 

Olen myös erityisherkkätyyppi, joten tämä yhdistettynä äitiyteen luovat mulle hyvät lähtökohdat valokuvaukseen. Valokuvaus on myös tunnelman ja yhteyden luomista, samaistumista, avoinna olemista ja luottamuksen rakentamista. 

Kuvat antavat meille mahdollisuuden palata menneisiin hetkiin. Hetkiin, jotka saattaisivat muuten unohtua. Hetkiin, jotka ovat niin rakkaita. Tulisin mielelläni ikuistamaan sinun tärkeitä hetkiäsi. Kuvaan pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta tilanteesta riippuen voin tulla kuvaamaan myös ympäri Suomen.